Курячий суп — рецепти приготування супів в різних країнах

3. Рецепт курячого супу по-індійськи з рисом і яблуком

Не тільки в Росії люблять ніжний, з проблисками жирку, ароматний, легкий курячий суп, але і в будь-якої національної кухні — є свій особливий курячий супчик. І це зрозуміло чому:

— курячі супи — народний засіб проти застуди, депресії та безсоння.

— перші курячі страви вважаються дієтичним харчуванням;

— супи на основі курячого бульйону — легкозасвоювані;

Смакові якості перших страв на основі курячого бульйону змінюються від його складових інгредієнтів, а саме від овочів, зелені, приправ і від способів теплової обробки. Звичайно інгредієнти для курячих супів в кожній національній кухні свої. І смак, особливо присмак, у кожній кухні свій, національний. Але курячий суп в будь-якій кухні є простим у приготуванні і смачним супом. Ці супи люблять і старий, і малий, і тому ми зараз з вами будемо готувати смачний і простий курячий суп.