Курячий суп — рецепти приготування супів в різних країнах

Приготування:

1. Китайські гриби кілька годин розмочувати у холодній воді, злити воду, нарізати гриби смужками.

2. Зварити курячий бульйон з кубиків в 2,5 літра води. Кількість кубиків дивіться в інструкції до кубиків, на скільки води розрахований кожен кубик.

3. Курку промити в холодній проточній воді.

4. Пучок пряної зелені очистити, вимити, нарізати дрібними шматочками.

5. Курку і пряну зелень покласти в бульйон, довести до кипіння, варити близько години до готовності, курку вийняти, відокремити м’ясо від кісток, зняти шкіру, м’ясо нарізати кубиками.

6. Локшину покласти в миску, залити киплячою водою, залишити на 3-4 хвилини, відкинути на сито, обдати холодною водою, дати воді стекти, кілька разів порізати гострим ножем, покласти в суп разом з грибами і невеликою кількістю соєвого соусу, довести до кипіння, варити близько 20 хвилин.

7. Пагони бамбука дістати з консервної банки, дати стекти розсолу, нарізати пагони смужками, покласти в суп разом з м’ясом курки, деякий час нагрівати їх разом, курячий суп приправити соєвим соусом і за бажанням і смаком (якщо любите погостріше), соусом чилі.

До супу подається білий хліб, хоча Китайці їдять його практично без хліба. Паличками вибирають все що лежить в супі і по ходу справи запивають залишилися, вже бульйоном.

Приємного апетиту!