Курячий суп — рецепти приготування супів в різних країнах

2. Суп з курки по-китайськи з консервованими пагонами бамбука

Багато люблять китайську кухню і з задоволенням ходять в китайські ресторани. Але ж китайську кухню можна їсти не тільки в ресторанах, але й будинку, як робить більшість Китайців. Я вам пропоную рецепт дуже смачного, але не дуже швидкого приготування курячого супу з грибами, китайської локшиною і консервованих паростків бамбука.

В наш час, майже всі необхідні компоненти можна купити в магазині. Китайський суп з локшиною якраз відноситься до тих страв китайської кухні, які можна легко і без проблем приготувати вдома. Ви не пошкодуєте, що витратили трохи більше години. Суп виходить дуже смачним, ніжним і легким.

Готуємо курячий суп по — китайськи.

Інгредієнти:

(6-8 порцій)

  • Китайські сушені гриби — 30 р. (можна чорні або білі)
  • Курячий бульйон з кубиків — 2,5 літра
  • Молода жирна курка — 1 шт. (близько 1 кг)
  • Пучок зелені для супу — 1 шт.
  • Китайська локшина — близько 50 гр.

  • Консервовані пагони бамбука — 750 гр.
  • Соєвий соус, соус чилі — за смаком (потроху)