Курячий суп — рецепти приготування супів в різних країнах

5. Відео — Мексиканський суп

Цей суп виходить незвичайним смаком, пряним і з приємним кисло – солодко гострим (якщо додати гострий червоний перець) за смаком. В цьому супі чудове поєднання всіх інгредієнтів. Приготувавши цей суп один раз, ви назавжди закохаєтеся в нього.

Приємного апетиту!

Каструля об’ємом 4,3 літра.

Інгредієнти:
  • — курка для бульйону;
  • — 1 куряче філе;
  • — 200 г яловичого фаршу;
  • — 3 головки ріпчастої цибулі;
  • — 4 невеликі морквини;
  • — 250 р. очищеної гарбуза;
  • — 250 гр. свіжих помідорів;
  • — 1 великий болгарський перець;
  • — 1 червоний гострий перець (за бажанням);
  • — 50 г томатної пасти;
  • — 1 банка консервованої кукурудзи (340 р.);
  • — 15 р. приправи до мексиканської супу;
  • — сіль, перець чорний мелений за смаком;
  • — соняшникова рафінована олія для смаження;
  • — 3 листочків лаврового листа;
  • — вода для варіння.

Виберіть і приготуйте будь-який з цих супів. Всі вони дуже смачні, ну і звичайно здивують ваших гостей оригінальністю.