Готуємо солоний арахіс
Технологія приготування в принципі така ж, як і для солодкого арахісу.
Перекладаємо обсмажений і арахіс очищений на сковороду, наливаємо 50 грам води, ставимо на плиту на великий вогонь. Після того, як вода закипить потрібно посолити арахіс і починати ретельно заважати.
Поступово вода випарується, а сіль залишиться на горішках. Тепер перекладіть солоний арахіс в окремий посуд і остудіть.
Зберігання смаженого арахісу
Щоб смажений арахіс добре зберігся і не відсирів, помістіть його в паперовий пакет і покладіть в сухе місце. У холодильнику зберігати смажений арахіс не можна, тому що він там обов’язково стане сирим і змінить смакові якості.
А це обіцяний торт Снікерс в розрізі з начинкою із смаженого арахісу.
Приємного апетиту!