Приступаємо до складання медовика
На підкладку або блюдо, на якому хочете зібрати торт по центру капніть трохи крему, а по краях укладіть листи пергаментного паперу так, як показано на фото нижче.
Зверху покладіть перший корж і на нього приблизно 3 столові ложки (з гіркою) крему.
Розподіліть крем по коржу. Таким чином вчините з усіма коржами до останнього.
Верх і боки торта теж рясно змастіть кремом. Вирівнювати його не потрібно.
Тепер поставте торт в холодильник хвилин на 30. За цей час він трохи просочиться.
Поки торт відпочиває в холодильнику, подрібніть залишки від коржів в крихту. Я це зробила за допомогою блендера. Можна просто пом’яти в руках.
Тепер посипте торт з усіх боків крихтою.
Після чого акуратно витягніть з під торта пергаментний папір. Всі зайві крихти і крем залишаться на ній, а страва буде чистим.
Ура!) Ваш Медовик з заварним кремом готовий, потримайте його ще пару годин у холодильнику і подавайте до столу.
За бажанням, можна декорувати ягодами, як зробила я, або залишити як є (на смак це не впливає).
Торт виходить красивий і великий, вагою близько двох кілограмів, висотою 8-9 див.
А ось він же в розрізі.
Всі 9 коржів відмінно просочилися. В той же час зберегли ніжність і крихкість, а який аромат — просто дивовижно!
Цей же торт можна приготувати зі сметанним кремом, із заварним кремом на вершках, тобто з кремом Дипломат, як його ще називають).
Пробуйте, експериментуйте, підходьте творчо і у вас неодмінно все вийде, а я вам в цьому допоможу!
Приємного апетиту! Виникнуть запитання, пишіть в коментарях, поспілкуємося.