Медовик з заварним кремом

Випічка

Випікайте коржі 5-7 хвилин при температурі 190 градусів.

В результаті у вас вийде ось такий рум’яний апетитний коржик.

Поки корж ще гарячий, сформуйте з нього коло потрібного вам діаметра. Мої коржі мають діаметр 20 див. Я взяла форму для випічки без дна (20), поставила її на корж і придавила зверху.

У мене вийшов круглий корж і залишки від нього.

Таким чином я спекла і сформувала всі 9 коржів.

Вам раджу робити саме так, як я. Діяти потрібно швидко, поки перший корж випікається, розгортайте та готує наступний. Весь процес займе близько години.

Уважно стежте за часом і коржами в духовці. Перший випікається приблизно 7 хвилин, всі наступні швидше, приблизно 5 хвилин.

Готові кола з коржів складіть стопкою.

Всі залишки зберіть в миску і поки відставте в сторону, вони вам знадобляться пізніше.