Лимонні капкейки

Збираємо Лимонні капкейки

По готовності дістаньте їх з духовки, звільнити від металевою або силіконової форми. Паперові стаканчики знімати не потрібно. Остудіть до кімнатної температури.

Тепер виконайте в кексиках канавки для того, щоб потім заповнити їх начинкою.

Готовий лимонний курд перекладіть в кондитерський мішок без насадки. Відріжте у мішка кінчик так, щоб вийшло маленьке отвір, приблизно 7-8 мм в діаметрі. Отсадите начинку всередину канавок, заповніть їх до країв.

Крем-чіз дістаньте з холодильника, добре перемішайте силіконової лопаткою, перекладіть в кондитерський мішок з насадкою (моя насадка — закрита зірка). І отсадите високі гарні шапочки на ваші капкейки.

Якщо хочете зробити кольорові шапочки у капкейків, тоді крем попередньо пофарбуйте жиро-водорозчинним барвником. У мене це гелевий харчовий барвник Top decor.

Ось такі чудові лимонні капкейки у мене вийшли. Впевнена, що у вас будуть ще краще!

Зараз помістіть готові капкейки в паперову коробку з кришкою і поставте в холодильник на 3-4 години для дозрівання.

А це вони ж в розрізі. Завдяки соковитою начинки вони добре просочилися і стали дуже ніжні і неймовірно смачні.

Приємного вам апетиту і смачної випічки!