Київський торт

Продукти для бісквіта Київського торта:

  1. цукор — 500 гр.
  2. горіхи кешью — 350 гр.
  3. борошно — 100 гр.
  4. яєчні білки — 12 шт.
  5. ванільний цукор — 10 гр.

Для крему Шарлот:

  1. цукор — 300 г
  2. масло 82,5 % — 500 гр.
  3. молоко 3,2 % — 350 гр.
  4. яєчні жовтки — 12 шт.
  5. ванільний цукор — 20 гр.
  6. какао порошок ( для фарбування крему) — 15 гр.

Примітка:

  • Київський торт можна приготувати з будь-якими горіхами. Дуже добре підійде фундук або волоські горіхи.
  • Бісквіт обов’язково випікайте в двох однакових формах 20 см одночасно. Якщо розміри духовки не дозволяють встановити дві форми або їх у вас немає, тоді розділіть кількість продуктів для бісквіта на 2 частини. Готуйте тісто окремо, безпосередньо перед початком випічки.
  • На фото нижче показані відразу всі продукти для тіста і крему.
  • Ще для прикраси вам знадобиться жиророзчинний барвник червоного і зеленого кольору.