Київський торт

Випікаємо бісквіт для Київського торта

Випікайте бісквіт в добре розігрітій духовці при 150 градусах 2,5 години. Режим «верх-низ» без конвекції.

Після закінчення часу дістаньте готові бісквіти з духовки і дайте їм відпочити 30 хвилин прямо у формі для випічки.

Потім звільніть від форми, перекладіть на решітку, в перевернутому вигляді. Можна накрити чистим тонким рушником. В такому стані бісквіти повинні пролежати не менше 12 годин при кімнатній температурі. Тому я рекомендую випікати їх увечері.

Кожен бісквіт у вас вийде приблизно за 3,5-4 см заввишки.

наступного дня перекладіть бісквіти на плоску поверхню, переверніть і зріжте у них зверху тонку хрустку скоринку.

Вийшли крихти складіть в миску, вони стануть нам пізніше.

Настав час приготувати крем Шарлотт для нашого торта. Переходьте за посиланням у назві, готуйте, а потім повертайтеся сюди для складання і прикраси торта.