Київський торт

Збірка Київського торта

Отже, все у нас готове, приступимо до складання. Зараз потрібно розділити крем на три рівні частини. Далі покладіть один бісквіт, зрізаною стороною вгору, на плоску тарілку або підкладку. Нанесіть на нього ⅓ частина крему і рівномірно розподіліть по поверхні.

Тепер зверху на крем покладіть другий корж, але зараз зрізаною стороною вниз. Далі, за допомогою шпателя акуратно розрівняйте крем, який трохи визирає за краї торта так, як показано на фото нижче.

Наступний етап — візьміть ще ⅓ частина крему, перекладіть в окрему миску і висипте в неї половину какао порошку (приблизно 7,5 гр).

Добре перемішайте до єдиної консистенції.

Тепер цим кремом рясно промажте боки і верх торта. Добре вирівняйте за допомогою шпателя і спатулы. Після цього поставте торт в холодильник хвилин на 30 для стабілізації крему.

За цей час розділіть залишився крем ще на 4 частини. Одну частину залиште білою, а решта пофарбуйте кожну в окремий колір (рожевий і зелений — харчовими барвниками, а коричневий — какао 7,5 гр).

Ще перемеліть в крихту залишилися зрізані частини від бісквітів.

Тепер прикрасьте ваш Київський торт також, як я (фото нижче), або за вашим бажанням.

Після прикраси поставте торт в холодильник для дозрівання мінімум на 4 години.

Київський торт вийшов не тільки красивий, але і дуже смачний! Подивіться, який чудовий і апетитний у нього розріз!