Інструменти кондитера

Посуд

Також вам обов’язково знадобляться кілька глибоких мисок для замішування тіста, збивання кремів і т. д. Три-чотири миски буде достатньо.

Ну, і мірний стакан — куди ж без нього.

Для заварювання кремів, тіста, темперування шоколаду вам знадобиться сотейник з товстим дном і кришкою. Приблизно ось такий.

Ще придбайте глибоку сковороду з антипригарним покриттям.

Ну, і куди ж нам без кухонних ваг. Якщо у вас є ось такі — добре. Якщо ви до них придбаєте ще ювелірні для зважування дуже маленького ваги від 1 грама — тоді життя вдалося).

Кондитерський термометр теж необхідний на вашій кухні. В приготуванні деяких десертів дуже важливо дотримуватися температурного режиму. Без термометра не обійтися.

Обов’язково придбайте сито для просіювання сипучих інгредієнтів — борошна, какао і т. д.

Кілька ситечек з великими отворами для проціджування кремів, глазурі вам теж знадобляться.

Готові бісквіти рекомендують остуджувати на решітці, також вона вам знадобиться як підставка при покритті тортів глазур’ю. У мене ось така, але варіантів є декілька. Вибір за вами.