Посуд
Також вам обов’язково знадобляться кілька глибоких мисок для замішування тіста, збивання кремів і т. д. Три-чотири миски буде достатньо.
Ну, і мірний стакан — куди ж без нього.
Для заварювання кремів, тіста, темперування шоколаду вам знадобиться сотейник з товстим дном і кришкою. Приблизно ось такий.
Ще придбайте глибоку сковороду з антипригарним покриттям.
Ну, і куди ж нам без кухонних ваг. Якщо у вас є ось такі — добре. Якщо ви до них придбаєте ще ювелірні для зважування дуже маленького ваги від 1 грама — тоді життя вдалося).
Кондитерський термометр теж необхідний на вашій кухні. В приготуванні деяких десертів дуже важливо дотримуватися температурного режиму. Без термометра не обійтися.
Обов’язково придбайте сито для просіювання сипучих інгредієнтів — борошна, какао і т. д.
Кілька ситечек з великими отворами для проціджування кремів, глазурі вам теж знадобляться.
Готові бісквіти рекомендують остуджувати на решітці, також вона вам знадобиться як підставка при покритті тортів глазур’ю. У мене ось така, але варіантів є декілька. Вибір за вами.