Інструменти кондитера

Тепер поговоримо про кухонних помічників — про міксерах

Для початку вам потрібно придбати звичайний ручний міксер. Краще, якщо він буде міксер-блендер, два в одному.

Марка не має значення, головне, щоб потужність була 600 Вт і більше.

Планетарний міксер задоволення не з дешевих, але річ дуже потрібна, тому до його придбання підійдіть з усією серйозністю.

Для такого міксера потужність 600 Вт буде замало. Я рекомендую від 800 Вт і більше.

В комплекті планетарного міксера повинен бути набір насадок: вінчик для збивання і кілька лопаток для замісу тугого тіста.

Важливий момент — вибирайте міксер, в якому насадка «віночок» при роботі дістає до дна і боків чаші. Якщо при перевірці роботи ви такого не виявили, то вам однозначно потрібно придивитися до іншого міксери.

Методом проб, аналізу і помилок — я знайшла свій ідеальний міксер за адекватною ціною, яким майже задоволена! Чому?

  • Потужність 1000 Вт. Не перегрівається, хоча я багато готую. Є функція самовідключення на випадок перегріву.
  • Два окремих гак для замісу тіста. Завдяки цьому тісто не намотується на гаки, а рівномірно замішується.
  • Віночок дістає до самого дна чаші, збиває навіть маленька кількість продуктів.
  • Чаша дуже зручна, містка і головне з ручкою, це важливо, повірте!)
  • Красивий дизайн.
  • Присосками до столу прикріплюється міцно, з місця не зрушити.
  • Список плюсів можна продовжувати.
  • З недоліків -сильно шумить.
  • І складно збиває густі інгредієнти, наприклад вершковий сир. Часто доводиться зупиняти міксер і відскрібати сир зі стінок чаші.