3. Класичний рецепт чізкейку з сиру Маскарпоне
Пропоную вам ще один ніжний чізкейк, який порівняно нескладно приготувати.
Інгредієнти:
- 400 грам будь-якого сухого печива («До чаю», наприклад);
- Ванілін на смак;
- 100 грам вершкового масла;
- 4 сирих курячих яйця;
- Щіпка солі;
- Стакан цукрового піску (його кількість можна регулювати на смак);
- 500 грам крем-чіз;
- 400 грам Маскарпоне.
Приготування:
Першим ділом, поставте нагріватися духовку на 180 градусів.
1.Печиво потрібно перетворити в крихту. Можна скористатися блендером або по-старому ступкою.
2.Масло розтопити і остудити. Поєднати ці два інгредієнти. Якщо печиво було недостатньо солодким, можна посластіть масу на ваш смак. Викласти в круглу роз’ємну форму. Дно, перед цим, краще вистелити пергаментом. Розрівняти шар і максимально ущільнити його, формуючи бортики. Поставити в духову шафу на 9 хвилин.
3.У чаші міксера з’єднати крем-сир, сіль, цукровий пісок і трохи ваніліну. Перемішати до однорідності. Потім ввести сюди маскарпоне. Яйця окремо перемішати до однорідності і також ввести в масу. Включити міксер і дочекатися максимально однорідною, ніжною і повітряної маси.
4.Як тільки корж підрум’яниться в духовці, вилити на нього сирну масу. Розрівняти її і помістити форму з пирогом в деко з високими краями більший за розміром. Налити сюди воду.
5.Духовку зменшити до 150 градусів. Такий виріб готується на водяній бані приблизно півтори години. Після того, як ви отримаєте його з духовки, дайте йому повністю охолонути. Адже чізкейк їдять охолодженим або просто розсолом.