Чізкейк Нью-Йорк

Печемо чізкейк Нью-Йорк

Нагадую, що ми будемо випікати чізкейк Нью-Йорк без водяній лазні.

Для цього розігрійте духовку до 100 градусів, режим «верх-низ» без конвекції, помістіть деко з чізкейк на рівень нижче середнього. Випікайте чізкейк 3,5 години. Відкривати духовку під час випічки категорично не можна! Інакше від зміни температур сирна начинка потріскається. Спостерігайте за процесом через скло духовки.

через 3,5 години вимкніть духовку і залиште з закритими дверцятами на 1 годину. Потім трохи прочиніть двері і залиште так ще на 1 годину. Після дістаньте чізкейк з духовки. В результаті такого дбайливого випікання чізкейк ніколи не підгорить ні знизу, ні зверху і не потріскається.

Ось так чізкейк буде виглядати після того, як ви дістанете його з духовки. Основа відійде від стінок форми, верх гладка без тріщин.

Так як до цього часу чізкейк буде повністю остиглий, ви легко зніміть з нього кільце і видаліть фольгу.

Переставте його на плоску тарілку і прикрасьте по своєму бажанню. Я красиво розмістила на ньому полуницю з гілочками м’яти.

При подачі на стіл кожну порцію полила соусом з Полуничного конф. Тільки подивіться — яка рівна і ніжна вийшла текстура! Якщо ви не будете поспішати і зробите все в точності, як я рекомендую — ваш класичний чізкейк Нью-Йорк буде таким же чарівним!

Якщо ви додали в начинку цедру і сік лимона, тоді вам ідеально підійде поливання з Апельсинового або Лимонного курда.

Хочу порекомендувати вам ще один чізкейк, рецепт якого є на моєму блозі. Це ніжний, легкий і дуже смачний Сирний чізкейк без випічки. Детальний опис приготування перебуває у засланні з назвою. Заходьте, готуйте і насолоджуйтеся.

Або ось цей неймовірний, апетитний Полуничний чізкейк.

Приємного Вам апетиту і вдалою випічки!