Начинка для чізкейку Нью-Йорк
Поки основа остигає ми приготуємо сирну начинку. У глибоку миску покладіть сирний сир, цукор і ванільний цукор.
За допомогою силіконової лопатки грунтовно перемішайте масу до тих пір, поки вона не стане однорідною і м’якою. Після цього починайте додавати яйця по одному.
Після кожного додавання добре, але не активно перемішувати до повного об’єднання. Ваше завдання ретельно перемішати і при цьому не допустити утворення бульбашок, тому дійте дбайливо. Маса в результаті повинна вийти така, як на фото нижче.
Тепер прийшла черга додати жирні вершки. Не забувайте, що вони теж повинні бути кімнатної температури.
Все також акуратно змішайте їх з усією масою. І не забувайте, що повітряні бульбашки нам не потрібні. На фото нижче показано що у вас повинно вийти — однорідна щільна начинка.
Зараз за бажанням можна додати цедру і сік лимона. І знову все спокійно перемішати.
Сирна начинка готова і тепер перелийте її в охолоджену до того часу основу. Нагадую, що основа у вас повинна стояти на деку. Пересувати або знімати її не потрібно. Прямо так і заливайте сирну масу.
Тепер постукайте листом про стіл для того, щоб начинка добре розрівнялась і бульбашки повітря піднялися нагору. Бульбашки проткніть зубочисткою. Повторіть цей процес кілька разів, щоб переконатися, що всі бульбашки вийшли на поверхню.