Чізкейк Нью-Йорк

Продукти для чізкейку:

  1. печиво пісочне — 300 або 200 г
  2. масло вершкове — 100 г
  3. сир сирний або вершковий — 600 гр
  4. цукор — 150 г
  5. яйця С1 — 3 шт
  6. вершки 30 % — 200 мл
  7. ванільний цукор — 10 г
  8. сік лимона — 2 ст. л (за бажанням)
  9. цедра 1-го лимона (за бажанням)

Для Полуничного конфі:

  1. полуниця свіжа або заморожена — 300 г
  2. цукор — 150 г
  3. кукурудзяний крохмаль — 20 гр

Примітка:

  • За кілька годин до початку приготування дістаньте всі продукти з холодильника, щоб вони зігрілися до кімнатної температури.
  • Для начинки підійде сир Violette, Cremette, Almette і подібні їм, але головне без добавок і начинок. Сир Маскарпоне не підійде.
  • Для основи з високими бортиками печива знадобиться 300 грам, без бортиків 200 грам.
  • Якщо у вас яйця категорії С0 — тоді буде достатньо 2 штуки.
  • Сирну начинку перемішуйте тільки вручну силіконової або дерев’яною лопаткою. Міксером перемішувати не можна!
  • Сік лимона і цедру додавати не обов’язково, але можна — це за вашим бажанням.