Продукти для чізкейку:
- печиво пісочне — 300 або 200 г
- масло вершкове — 100 г
- сир сирний або вершковий — 600 гр
- цукор — 150 г
- яйця С1 — 3 шт
- вершки 30 % — 200 мл
- ванільний цукор — 10 г
- сік лимона — 2 ст. л (за бажанням)
- цедра 1-го лимона (за бажанням)
Для Полуничного конфі:
- полуниця свіжа або заморожена — 300 г
- цукор — 150 г
- кукурудзяний крохмаль — 20 гр
Примітка:
- За кілька годин до початку приготування дістаньте всі продукти з холодильника, щоб вони зігрілися до кімнатної температури.
- Для начинки підійде сир Violette, Cremette, Almette і подібні їм, але головне без добавок і начинок. Сир Маскарпоне не підійде.
- Для основи з високими бортиками печива знадобиться 300 грам, без бортиків 200 грам.
- Якщо у вас яйця категорії С0 — тоді буде достатньо 2 штуки.
- Сирну начинку перемішуйте тільки вручну силіконової або дерев’яною лопаткою. Міксером перемішувати не можна!
- Сік лимона і цедру додавати не обов’язково, але можна — це за вашим бажанням.