Бісквіт на яйцях

Склад:

  1. білок — 100 г
  2. цукор (1) — 74 гр
  3. жовток — 87 гр
  4. цукор (2) — 27 гр
  5. борошно — 50 гр
  6. сухе молоко — 20 г
  7. білий шоколад — 20 г
  8. вершкове масло — 30 г

Готуємо тісто

В чашу міксера помістити білок, додати цукор (1) і збити на великій швидкості до м’яких піків.

Отриману масу перекласти в окрему миску.

Чашу міксера можна не мити після білка, прям туди залити жовтки і додати цукор (2)

Ці інгредієнти теж збити, але такої пишноти, як у випадку з білками у вас не вийде, буде просто повітряна маса. Ось така.

Сухі інгредієнти перемішати між собою і додати до збитим жовтків.

Перемішати всі силіконової лопаткою.

Тепер у кілька етапів ввести збиті білки і обережно, поддевом з дна, перемішати лопаткою. Стежити за тим, щоб пишність тесту не губилася.

Для тих, хто вирішив приготувати простий класичний варіант бісквіта, після того як ваше тісто стане однорідної консистенції, його можна розкласти по формах і випікати 20-25 хвилин при температурі 180 градусів. Потім вийшов бісквіт обернути плівкою, остудити і помістити в холодильник. На це для вас рецепт закінчений.

Для тих, хто готує з добавками, опис продовжується).

В окремій мисці з’єднати білий шоколад і вершкове масло.

Розтопити масло і шоколад в мікрохвильовці і додати до них 2-3 ложки тесту.

Все ретельно перемішати, а потім отриману масу ввести назад в тісто. Таким чином ми максимально збережемо пишність тесту, що нам і потрібно.

Тепер знову максимально обережно змішуємо всі силіконової лопаткою до зникнення грудочок.

Розливаємо по заздалегідь приготовленим формами.