3. Соковиті відбивні зі свинячого філе в подвійній паніровці
Любителям пишних і ароматних відбивних я присвячую цей рецепт. Завдяки ароматному кляру і подвійний паніровці, страва виходить чудовим. Цінителі м’яса обов’язково візьмуть такий спосіб на замітку.
Інгредієнти:
- 3 порційних шматка м’яса, товщиною 1-1,5 сантиметра;
- 2 столові ложки сметани;
- однією яйце;
- чайна ложка домашньої гірчиці;
- борошно;
- сіль і спеції на ваш розсуд.
Приготування
Список інгредієнтів передбачений на 3 порції. Якщо масштаб вашої трапези більш широкий, то збільшуйте їх у необхідну кількість разів.
1.М’ясо несильно відбити. Посолити і посипати спеціями. Можна використовувати спеціальний букет, для свинини, а можна скористатися тільки крейдовим перчиком. Розтерти спеції і сіль з двох сторін. Залишити мінімум на півгодинки, до розчинення солі та «дружби» спецій з м’ясом.
2. Готуємо кляр. В широку миску розбити яйце, додати сметанку і гірчицю. Посолити і приправити на смак. Старанно перемішати, щоб розійшлися всі інгредієнти.
3. Борошно насипати в широкий посуд.
4. Кожен промаринований скибочку м’яса пересипати борошном. Потім вмочити в яєчно-гірчичний кляр, а потім знову обсипати борошном. В результаті таких маніпуляцій, блюдо вийде пишним, підсмажений і соковитим всередині.
5. На розпеченому маслі підсмажити мяско. Робити це краще під кришкою, на помірної потужності. Час прожарювання з кожної сторони складе не менше 5 хвилин.
6. Дуже смачно такі відбивні поєднуються з смаженою картоплею і овочами. Та й у чистому вигляді така мяско — завжди відмінна ідея!