Відбивні зі свинини — найсмачніші рецепти соковитих відбивних

4. Відбивні зі свинини з помідорами і сиром — рецепт з фото приготування в духовці

Дуже смачний і простий рецепт запікання свинячих відбивних. Таке блюдо можна подавати до сімейного вечері або дружнього торжества.

Інгредієнти:

  • півкіло філе свинини;
  • цибулина;
  • 100 грам твердого сиру (можна більше);
  • 2 томата невеликого розміру;
  • 3 столові ложки майонезу (краще домашнього);
  • приправи і сіль на ваш смак;
  • зелень свіжа.

Приготування:

1.М’ясо нарізати на порційні шматочки. Вибирайте максимально чисте м’ясо, без жиру і, тим більше, кісток. Можна взяти, наприклад, шию або корейку. Тепер шматочки потрібно злегка підбити спеціальним молоточком. З усіх боків натерти кожен сіллю і спеціями. Деко змастити олією. Цибулю дрібно нарубати. Першу його частину викласти на дно, зверху розкласти мяско і знову посипати цибулею.

2. Кожен шматочок змастити майонезом, для соковитості. Помідори нарізати скибочками і викласти зверху, на мяско.

3. Зелень дрібно нарубати. Сир протерти на тертці. Кожну відбивну рясно обсипати зеленню і сирком. Розігріти духову піч до 200 градусів і відправити деко туди на півгодинки.

4. Відразу після готовності, мяско можна подавати до столу. Але і в охолодженому вигляді воно теж дуже смачне.