4. Відбивні зі свинини з помідорами і сиром — рецепт з фото приготування в духовці
Дуже смачний і простий рецепт запікання свинячих відбивних. Таке блюдо можна подавати до сімейного вечері або дружнього торжества.
Інгредієнти:
- півкіло філе свинини;
- цибулина;
- 100 грам твердого сиру (можна більше);
- 2 томата невеликого розміру;
- 3 столові ложки майонезу (краще домашнього);
- приправи і сіль на ваш смак;
- зелень свіжа.
Приготування:
1.М’ясо нарізати на порційні шматочки. Вибирайте максимально чисте м’ясо, без жиру і, тим більше, кісток. Можна взяти, наприклад, шию або корейку. Тепер шматочки потрібно злегка підбити спеціальним молоточком. З усіх боків натерти кожен сіллю і спеціями. Деко змастити олією. Цибулю дрібно нарубати. Першу його частину викласти на дно, зверху розкласти мяско і знову посипати цибулею.
2. Кожен шматочок змастити майонезом, для соковитості. Помідори нарізати скибочками і викласти зверху, на мяско.
3. Зелень дрібно нарубати. Сир протерти на тертці. Кожну відбивну рясно обсипати зеленню і сирком. Розігріти духову піч до 200 градусів і відправити деко туди на півгодинки.
4. Відразу після готовності, мяско можна подавати до столу. Але і в охолодженому вигляді воно теж дуже смачне.