Інгредієнти:
- шматок свинячої корейки;
- приправа для свинини;
- мелений чорний перець;
- кілька часточок часнику;
- сіль;
- соус соєвий;
- молоко;
- трохи вершкового масла;
- пару яєць;
- борошно;
- панірувальні сухарі;
Кількість інгредієнтів визначайте на око. Це залежить від того, скільки відбивних ви хочете приготувати і яким вагою шматок корейки.
Приготування:
1.М’ясо нарізати на середні шматки, товщиною приблизно в палець-півтора.
2. Викласти скибочки на дошку, прикрити харчовою плівкою і відбити. Занадто сильно робити це не варто, інакше м’ясо вийде пухке. Досить підбити їх злегка, без фанатизму. Відбиваємо з двох сторін.
6. Відбиті шматочки перекласти в об’ємну посуд. Тепер їх потрібно замаринувати. Спочатку потрібно очистити часник і пропустити його через прес в миску з м’ясом. Приперчити, приправити і залити соусом. Так як соєвий соус солоний сам по собі, досаливайте, виходячи з цього чинника.
7. Ретельно розмішати руками. Кожен скибочку повинен бути рівномірно покритий спеціями. Залишити на пару годин.
8. Окремо змішати яйця з молоком. Збивати довго не потрібно, досить перемішати компоненти до рівної маси.
9. В одну тарілку висипати борошно, а в іншу — сухарі для панірування.
10. Кожен промаринований шматок обваляти спочатку в борошні, потім занурити в яєчну суміш і на завершення, запанірувати сухарями.
11. На сковороді розтопити невеликий шматок вершкового масла і долити трохи пісного. Обсмажити відбивні по 5 хвилин з одного боку і приблизно по 3 з другої. Смажити під кришкою на помірному вогні.
12. Подавати краще відразу, з будь-яким гарніром або як самостійну страву.