5. Свинячі відбивні в мультиварці — просто і смачно
Відбивні приготувати зовсім не складно. А якщо готувати їх мультиварці, то ще простіше. Пропоную вам перевірений рецепт такої страви.
Інгредієнти:
- півкіло свинячої вирізки;
- одна морквина;
- 10 грамів домашньої гірчиці;
- 80 грам томатної пасти;
- масло пісне;
- сіль і спеції на ваш розсуд.
Приготування:
1.М’ясо нарізати на стейки. Добре відбити. Натерти приправами і сіллю. Залишити в такому вигляді на 15-30 хвилин. Це залежить від терміновості приготування.
2. Поки м’ясце настоюється, потрібно приготувати овочеву шубку. Моркву натерти на тертці, перемішати її з гірчицею, томатною пастою, підсолити за смаком і приправити.
3. Чашу мультиварки змастити маслом. Акуратно викласти відбивні і покрити їх морквиною. Розрівняти шар ложкою. Встановити кришку мультиварки. Виставити режим «Смаження». Час роботи 12-15 хвилин.
4. От і все! Смачні відбивні готові!