Торт Колібрі

Збираємо торт Колібрі

Отже, ми з вами приготували бісквіт і крем для прошарку торта.Тепер помістіть крем кондитерський мішок з круглою насадкою. Можна без насадки, але в цьому випадку потрібно відрізати у мішка кінчик носика щоб вийшло отвір діаметром 2-2,5 см

Один корж покладіть на плоску тарілку або рознос. Тепер за допомогою кондитерського мішка нанесіть на корж рівний шар крему.

Далі продовжуйте так: корж, крем, корж , крем, корж. На цей момент у вас повинно залишитися трохи крему в мішку. Рівномірно нанести його на верхній корж. Після чого розрівняти шпателем крем зверху і з боків торта.

Тепер поставте торт в холодильник на 2 години для охолодження і стабілізації крему.

Поки торт охолоджується в холодильнику нам потрібно приготувати шоколадну глазур для фінішного покриття торта. Рецепт перебуває у засланні з назвою — заходьте, готуйте.

По закінченні часу дістаньте торт з холодильника. Шоколадну глазур доведіть до робочої температури (40-45 градусів). І прикрасити їй ваш тортик.

Можна зробити красиві шоколадні патьоки або покрити торт глазур’ю повністю. Для цього залийте торт рідкої глазур’ю зверху. Рухами від середини до країв розрівняти шпателем, тим самим зганяючи зайву глазур на боки. Після цього вирівняйте і боки теж.

На холодному торті шоколад дуже швидко застигає, тому працюйте швидко, без зволікання.

Після того, як глазур повністю застигне, прикрасьте торт свіжими ягодами і посипте золотим або срібним кандурином. Або придумайте свій спосіб прикраси.

Ось такий красивий торт Колібрі виходить в розрізі.

Я вам дуже рекомендую приготувати цей неймовірно смачний десерт хоча б один раз — результат вас не розчарує!

Ще на моєму блозі є рецепти торта Снікерс — одного з моїх улюблених.

Або дуже ніжний, соковитий торт Молочна дівчинка. Рецепти ховаються в посиланнях з назвами. Заходьте, вивчайте і готуйте із задоволенням!

Приємного апетиту і вдалих вам тортиків!