Торт Естерхазі

Збираємо торт Естерхазі

Отже, коржі готові, крем теж. Пора приступати до складання.

Для складання торта краще скористатися кільцем без дна. Встановіть його на плоску тарілку або підкладку, всередину поставте ацетатную стрічку і зверху закріпіть защібкою.

Можна збирати торт без кільця, але тоді стежте за тим, щоб всі коржі у вас лягли рівно і не випирали з боків.

Отже, продовжуємо — зараз вам потрібно відкласти в окрему миску 3-4 ст. л. крему. Він нам знадобиться пізніше. Потім покладіть на дно кільця один корж, зверху нанесіть невелику порцію, приблизно 3 столові ложки, крему.

Добре розрівняти за допомогою силіконової лопатки або чайної ложечки.

Далі повторіть все спочатку — корж, крем, корж. І так до останнього коржа. На верхній наносити крем не треба.

Тепер притисніть трохи руками торт зверху і поставте його в холодильник мінімум на годину. За цей час коржі просочаться, а торт охолоне і дасть потрібну осідання.