Інгредієнти:
- Півкіло свинячий м’якоті;
- Сіль;
- 2 солодкого перчика різних кольорів;
- 4 столові ложки кетчупу;
- 2 зубчики часнику;
- Одне сире яйце;
- 200 грамів консервованого ананаса;
- 60 мл рисового оцту;
- 50 грам кукурудзяного крохмалю;
- 100 грам коричневого цукру;
- 100 грам борошна;
- Половина чайної ложки меленого перцю;
- Чайна ложка розпушувача;
- Половина чайної ложки пластівців перцю чилі;
- 400 мілілітрів масла пісного.
Приготування:
1.Борошно, крохмаль, чайну ложку солі і розпушувач старанно перемішати в сухий мисці.
2.М’ясо нарізати невеликими шматочками (кубиками або смужками, на ваш смак), перекласти в миску і додати чайну ложку солі без верху. Розбити сюди яйце і старанно перемішати. Я роблю це руками.
3.Перекласти масу в суху борошняну суміш і старанно перемішати.
4.У сковороді розжарити 300 мілілітрів масла пісного. Відправити туди шматочки м’яса так, щоб вони плавали в маслі. Якщо сковорода невелика, можна смажити у два заходи.
5.Обсмажити м’ясні шматочки на високій потужності плити, 3 хвилини. Потім перекласти на паперовий рушник. Воно вбере жир.
6.Дрібно нарізати часник. У сковороді розжарити 2 столові ложки олії і відправити часник сюди. Смажити на високій потужності півхвилини.
7.Нарізати середніми брусочками болгарський перець. Для яскравості і різноманітності, краще брати перчики різних кольорів. Відправити їх до смаження. Смажити на середньої потужності 5 хвилин. Потім додати мелений перець і пластівці чилі. Перемішати.
8.Консервовані ананаси нарізати кубиками. Відправити їх у сковорідку до перцям. Обсмажити 2 хвилинки.
9.Всипати сюди цукор і налити оцет. Додати кетчуп. Старанно перемішати. Тушкувати на хвилинку слабкої потужності.
10.Тепер перемішати в масі крохмаль і перекласти сюди свинину. Прогріти її ще пару хвилин під кришкою і зняти з плити.
11.За бажанням, можете посипати кунжутом при подачі. Також можна доповнити зеленню.