2. Рецепт свинини в кисло-солодкому соусі з імбиром і солодким перцем
Складно описати смак цього блюда словами. Щось спільне між кислим, солодким і пряним. І не зрозуміло, який з цих описів переважає. За таку загадковість я і люблю цю свинину. За цим рецептом ви також можете приготувати яловичину чи курочку.
Інгредієнти:
- Гострий перець (приблизно половинка стручка);
- Півкіло свинини (м’якоть);
- Часточка часнику;
- Середня морква;
- Імбир свіжий (шматочок приблизно в сантиметр завтовшки);
- Один солодкий перчик.
Соус:
- 80 мілілітрів води;
- 4 столові ложки соєвого соусу;
- 2 чайні ложки крохмалю;
- 2 столові ложки коричневого цукру (можна замінити медом);
- Чайна ложка гірчиці дижонской (можна виключити цей продукт, за бажанням);
- 2 столові ложки рисового оцту (по можливості, можна використовувати і інший).