Шоколадний заварний крем

Застосування і зберігання шоколадного заварного крему

Його можна перелити в баночку і використовувати як соус до млинців або оладушкам.

Зберігати в холодильнику рекомендую до 5 діб, а в замороженому вигляді кілька місяців. Після розморожування він прекрасно себе веде — не розшаровується і не сиріє.

Ось мій шоколадний медовик з заварним шоколадним кремом — запевняю вас, він був дуже смачним)!

Всі 8(!) коржів чудово просочилися, але в теж час зберегли свою легкість і ніжність.

Сподіваюся, у вас теж все вийде, готуйте задоволення! І мої рецепти вам в допомогу.

Бажаю гарного настрою і приємного всім апетиту!

Будуть питання, пишіть в коментарях, поспілкуємося.