Морквяний торт

Готуємо начинку для Морквяного торта

Як я вже писала раніше, в першу чергу варимо апельсиновий курд для начинки. Після приготування відставте його в бік, нехай остигає.

Тепер підготуйте дві форми по 18 див. Краще всього підійдуть металеві кільця без дна (можна і цільні силіконові форми). Знизу дуже щільно оберніть кільця фольгою або харчовою плівкою. Потім встановіть на рівну поверхню (плоска тарілка, підкладка, дошка).

Далі залийте в кожне кільце апельсиновий курд. Постарайтеся, щоб у вас вийшли дві однакові порції. Після розрівняйте і поставте в морозильну камеру разом з піддоном до повного замерзання. На заморозку начинки піде не менше 6 годин.

Продовжуйте за списком: випікайте бісквіт, прибирайте в холодильник для дозрівання, після потрібного часу розріжте його на коржі (3 штуки). Потім приготуйте крем-чіз і перекладіть його в кондитерський мішок. Трохи крему залиште для декору з морквин.