Морквяний торт

Збираємо Морквяний торт

На плоску тарілку або підкладку покладіть один корж, зверху нанесіть невеликий шар крему за допомогою кондитерського мішка. Рівномірно розрівняйте спатулой.

Тепер по периметру коржа нанесіть одну смужку крему. У вас вийде бортик з крему у вигляді кола. Потім дістаньте з заморозки одну форму з начинкою. Швидко вийміть заморожений млинець з кільця і покладіть в центр бортика з крему.

Пам’ятаємо, що заморожена начинка у нас діаметром 18 см, а бісквіт 20. Тому вона займе собою весь вільний простір всередині кола.

Наступним шаром нанесіть трохи крему, розрівняти і зверху покладіть другий бісквітний корж.

Повторіть все спочатку — крем, бортик, заморожена начинка крем, корж.

Після цього видавіть з кондитерського мішка трохи крему на верх і боки торта.

За допомогою спатулы і шпателя акуратно розрівняйте крем. Тепер приберіть торт в холодильник на одну годину. Нам потрібно щоб крем стабілізувався і ущільнився.

Через годину вийміть торт з холодильника і повторіть попередні дії. Тобто нанесіть на нього весь залишився крем з мішка.

Тепер добре вирівняйте торт і знову поставте його в холодильник приблизно на 1 годину.

Поки крем на торті стабілізується, приготуйте Шоколадну глазур для красивих патьоків. Нагадую, що рецепт глазурі є посилання з назвою.

Після приготування доведіть глазур до робочої температури (40-45 градусів), перелийте в кондитерський мішок без насадки, відріжте у нього кінчик, щоб вийшло отвір діаметром не більше 5 мм Потім прикрасьте торт красивими шоколадними патьоками.

Далі розділіть залишився крем-чіз на дві Нерівні частини. Меншу пофарбуйте зеленим барвником, а більшу помаранчевим. Перекладіть кожен колір в свій мішок і завершіть декор торта. Після цього поставте торт в холодильник ще на 3 години, потім розріжте на порції і насолоджуйтеся!

Ось такий апетитний і красивий Морквяний тортик у мене вийшов.

А це він в розрізі — на мою чудово!

Це теж він: дуже ніжний, м’який, помірно вологий з насиченим пряним смаком — просто смакота!