Малиновий конфі

Готуємо малиновий конфі

Желатин замочити холодної води до набухання.

Відважити потрібну кількість пюре, засипати в нього цукор і поставити на вогонь.

Підігрівати до повного розчинення цукру.

Тепер — увага! Якщо ви готуєте конфі для того, щоб відразу використовувати в кондитерських виробах як начинку або прошарок, тобто не для довгого зберігання, тоді варити не треба! Так він краще зберігає вітаміни і буде більш корисним.

У випадку, якщо ваш конфі буде з’їдений не відразу), наприклад, коли ви готуєте його на зиму, тоді закип’ятіть, щоб не заграє при тривалому зберіганні.

Потім влийте в гаряче пюре набряклий желатин і перемішайте.

Малиновий конфі готовий, тепер можна перелити його в пастеризованную банку і прибрати в холодильник для зберігання, або використовувати за вашим бажанням.

Наприклад, в якості начинки в тістечка Шу, в Муссовом торті з дзеркальною глазур’ю або прошарку в торті Червоний оксамит. Я перелила в баночку.

Малиновий конфі дуже добре застигає практично до стану мармеладу. Його можна готувати заздалегідь, а перед використанням (в якості начинки або прошарку) просто трохи підігріти на водяній бані і він розтане, а потім знову стане щільним вже в готовому виробі.

Саме так я зробила, коли пекла ось ці неймовірні тістечка Шу з малиновою начинкою!

Пропоную вам теж спробувати їх приготувати, рецепт з докладним покроковим описом знайдете, натиснувши на назву вище по тексту. Запевняю вас, одного тістечка завжди замало, аж надто вони смачні)!