Збираємо Лимонні тарталетки
Настав час заповнити основи начинкою. Лимонний курд давно готовий.
Заздалегідь приготованого курда мені вистачило рівно на дві тарталетки і я заповнила їх до країв.
Перед заповненням кремом тарти можна змастити розтопленим какао-маслом.
Тепер відставте тарталетки в бік і зробіть Італійську меренгу ось за цим рецептом.
Перекладіть її в кондитерський мішок з насадкою і прикрасьте тарталетки по вашому розсуду.
Я розділила меренгу на 3 частини — дві з них розклала в рівних частках на два кулінарних мішка з різними насадками, а третю частину зовсім маленьку пофарбувала зеленим гелевим барвником і теж помістила в мішок з насадкою.
Велику тарталетку я прикрасила ось такими білими тюльпанами з зеленими листочками.
А на маленькій отсадила велику східну троянду.
Зроблені з італійської меренги прикраси добре тримають форму, не осідають. З часом, якщо тарталетки постоять при кімнатній температурі кілька годин, меренга трохи підсохне і на ній утворюється скориночка.
Прикрашайте свої тарталетки так, як підказує вам ваша фантазія. Тут немає якихось правил або стандартів).
Як бачите, приготувати лимонні тарталетки досить просто, інструкція у вас в руках, пробуйте, експериментуйте, створюйте свої маленькі і великі шедеври — у вас все вийде, а моя стаття вам в допомогу!
Будуть питання за рецептом, пишіть в коментарях, поспілкуємося.
Приємного вам чаювання і гарного дня!