Курячий салат з грибами і зеленим горошком


Відмінний рецепт ароматної салатику з вареної курячої грудки, смажених грибів шампіньйонів і консервованого зеленого горошку з кропом і майонезом.

Інгредієнти

  • 2 шматки- курка (філе грудки)
  • 18 шт.- печериці (свіжі)
  • 1 банку- горох (консервований)
  • 4 гілочки- кріп
  • 1 чашка- майонез
  • 2 ст. л.- рослинна олія
  • 2 щіпки- сіль

Рецепт приготування

Промите куряче філе відварюємо в солоній воді 15-20 хвилин. Остуджуємо. Чисті печериці нарізаємо кубиками.


Підготовлені кубики грибів викладаємо в олію і обсмажуємо, поки рідина не випарується і гриби не зарум’яняться. Остуджуємо.


Готове філе грудки нарізаємо кубиками й викладаємо в миску. Горошок зливаємо.


Додаємо охолоджені печериці і підготовлений зелений горошок.


Викладаємо підготовлений нарізаний кріп і перемішуємо.

Заправляємо ароматний салатик сіллю, майонезом, перемішуємо й подаємо. Приємного апетиту!