Відмінний рецепт ароматної салатику з вареної курячої грудки, смажених грибів шампіньйонів і консервованого зеленого горошку з кропом і майонезом.
Інгредієнти
- 2 шматки- курка (філе грудки)
- 18 шт.- печериці (свіжі)
- 1 банку- горох (консервований)
- 4 гілочки- кріп
- 1 чашка- майонез
- 2 ст. л.- рослинна олія
- 2 щіпки- сіль
Рецепт приготування
Промите куряче філе відварюємо в солоній воді 15-20 хвилин. Остуджуємо. Чисті печериці нарізаємо кубиками.
Підготовлені кубики грибів викладаємо в олію і обсмажуємо, поки рідина не випарується і гриби не зарум’яняться. Остуджуємо.
Готове філе грудки нарізаємо кубиками й викладаємо в миску. Горошок зливаємо.
Додаємо охолоджені печериці і підготовлений зелений горошок.
Викладаємо підготовлений нарізаний кріп і перемішуємо.
Заправляємо ароматний салатик сіллю, майонезом, перемішуємо й подаємо. Приємного апетиту!