Курячий салат з ананасом, рисом і кукурудзою


Ніжний ароматний салат з смаженої курячої грудки, свіжого ананаса, солодкого перцю, вареного рису, червоного цибулі і консервованої кукурудзи.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — курка (грудка без шкіри)

  • 1 шт.

    — ананас (невеликий)

  • 1 шт.

    — перець (солодкий червоний)

  • 1 чашка

    — рис

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста (червоний)

  • 1 банку

    — кукурудза (невелика)

  • 2 зубчики

    — часник

  • 3-4 пера

    — зелена цибуля

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 3 ст. л.

    — майонез

  • 3 ст. л.

    — сметана

  • за смаком

    — паприка

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Курячу грудку ріжемо кубиками, посипаємо паприкою, сіллю і перцем. Обсмажуємо підготовлені кубики філе на сильному вогні в олії 2-3 хвилини. Рис відварюємо у великій кількості води до готовності, промиваємо готовий рис і відкидаємо на друшляк.


    Невеликий ананас очищаємо і нарізаємо на невеликі шматочки.


    Очищений перець з червоним цибулею нарізаємо кубиками.


    У мисці змішуємо сметану з майонезом і пропущеним через прес часником. Зелену цибулю нарізаємо.


    Кукурудзу відкриваємо і зливаємо. У миску викладаємо підготовлені смажені шматочки курки, ананас, перець і цибулю.

    Додаємо в миску кукурудзу, остиглий рис, ароматну заправку і добре перемішуємо. Посипаємо смачний салатик зеленою цибулею і відразу подаємо. Приємного апетиту!