Простий рецепт ароматної салату з вареної курки, помідор з петрушкою і часником.
Інгредієнти
-
250 гр.
— курка (філе грудки)
-
3 шт.
— помідори
-
1 пучок
— петрушка (невеликий)
-
1 зубчик
— часник
-
2-3 ст. л.
— майонез
-
1 щіпка
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Промите філе грудки опускаємо в киплячу солону воду і відварюємо 15-20 хвилин (для аромату можна додати лавровий лист). Остуджуємо.
Підготовлене варене філе нарізаємо кубиками й викладаємо в миску.
Чисті помідори нарізаємо на шматочки однакові за розміром з шматочками вареної курки і викладаємо в миску.
Петрушку дрібно нарізаємо і додаємо до курки і помідорів.
Додаємо подрібнений часник.
Майонез, сіль і перець.
Перемішуємо ароматний курячий салат і відразу подаємо. Приємного апетиту!