Салат з курячою печінкою


Відмінний рецепт приготування ароматного смачного салату з курячою печінкою, беконом, помідорами і листям салату.

Інгредієнти

  • 60 гр.

    — бекон

  • 150 гр.

    — печінка (куряча)

  • 200 гр.

    — салат (різних сортів)

  • 16 шт.

    — помідори (черрі невеликого розміру)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 15 мл.

    — оцет (бальзамічний)

  • 80 гр.

    — рослинна олія (оливкова)

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    У невеликій мисці збиваємо виделкою бальзамічний оцет, оливкова олія, сіль і мелений перець.

    У сковороду наливаємо трохи олії і обсмажуємо нарізану соломкою бекон, поки не стане хрустким. Виймаємо на паперові рушники.

    У сковороду після бекону викладаємо промиту, нарізану на шматочки курячу печінку, солимо і обсмажуємо на сильному вогні 3-4 хвилини. Викладаємо готову печінку на паперові рушники.

  • На тарілки викладаємо листя різних сортів салату, ¼ частина підготовленої курячої печінки, 8 половинок помідор черрі і ¼ частину підготовленого бекону. Перед подачею поливаємо салат з курячої печінки заправкою. Приємного апетиту!