Відмінний рецепт приготування ароматного смачного салату з курячою печінкою, беконом, помідорами і листям салату.
Інгредієнти
-
60 гр.
— бекон
-
150 гр.
— печінка (куряча)
-
200 гр.
— салат (різних сортів)
-
16 шт.
— помідори (черрі невеликого розміру)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
15 мл.
— оцет (бальзамічний)
-
80 гр.
— рослинна олія (оливкова)
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
На тарілки викладаємо листя різних сортів салату, ¼ частина підготовленої курячої печінки, 8 половинок помідор черрі і ¼ частину підготовленого бекону. Перед подачею поливаємо салат з курячої печінки заправкою. Приємного апетиту!
У невеликій мисці збиваємо виделкою бальзамічний оцет, оливкова олія, сіль і мелений перець.
У сковороду наливаємо трохи олії і обсмажуємо нарізану соломкою бекон, поки не стане хрустким. Виймаємо на паперові рушники.
У сковороду після бекону викладаємо промиту, нарізану на шматочки курячу печінку, солимо і обсмажуємо на сильному вогні 3-4 хвилини. Викладаємо готову печінку на паперові рушники.