Оригінальний салатик з смаженою куркою, консервованою квасолею, кукурудзою та листям салату з соусом із сметани і стиглого авокадо.
Інгредієнти
-
200 гр.
— курка (філе)
-
1 жменю
— салат (листя)
-
5 ст. л.
— квасоля (консервована)
-
4 ст. л.
— кукурудза (консервована)
-
1/2 шт.
— авокадо
-
50 мл.
— сметана
-
1 гілочка
— петрушка
-
2 ч. л.
— сік лимона
-
1 щіпка
— цукор
-
1 ст. л.
— рослинна олія
-
1 щіпка
— куркума
-
за смаком
— морква (натерта)
-
за смаком
— перець (чорний)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Куряче філе нарізаємо на шматочки, посипаємо сіллю, куркумою і перцем. Обсмажуємо підготовлені шматочки 3-4 хвилини. Остуджуємо.
Авокадо очищаємо і відправляємо в миску блендера, додаємо сметану, щіпку цукру, щіпку солі, сік лимона, чорний перець і петрушку.
Збиваємо соус з авокадо до однорідної маси.
На велику тарілку викладаємо листя салату (суміш), трохи натертої моркви.
Викладаємо купками підготовлені смажені шматочки курки, квасоля і кукурудзу.
Поливаємо салат ароматним підготовленим соусом з авокадо, сметани і відразу подаємо. Приємного апетиту!