Курячий салат з квасолею і кукурудзою


Оригінальний салатик з смаженою куркою, консервованою квасолею, кукурудзою та листям салату з соусом із сметани і стиглого авокадо.

Інгредієнти

  • 200 гр.

    — курка (філе)

  • 1 жменю

    — салат (листя)

  • 5 ст. л.

    — квасоля (консервована)

  • 4 ст. л.

    — кукурудза (консервована)

  • 1/2 шт.

    — авокадо

  • 50 мл.

    — сметана

  • 1 гілочка

    — петрушка

  • 2 ч. л.

    — сік лимона

  • 1 щіпка

    — цукор

  • 1 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 щіпка

    — куркума

  • за смаком

    — морква (натерта)

  • за смаком

    — перець (чорний)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Куряче філе нарізаємо на шматочки, посипаємо сіллю, куркумою і перцем. Обсмажуємо підготовлені шматочки 3-4 хвилини. Остуджуємо.


    Авокадо очищаємо і відправляємо в миску блендера, додаємо сметану, щіпку цукру, щіпку солі, сік лимона, чорний перець і петрушку.


    Збиваємо соус з авокадо до однорідної маси.


    На велику тарілку викладаємо листя салату (суміш), трохи натертої моркви.


    Викладаємо купками підготовлені смажені шматочки курки, квасоля і кукурудзу.

    Поливаємо салат ароматним підготовленим соусом з авокадо, сметани і відразу подаємо. Приємного апетиту!