Дуже смачний салатик з смаженою куркою, смаженими печерицями, смаженою цибулею, морквою і солоними огірками.
Інгредієнти
-
400 гр.
— курка (філе грудки)
-
300 гр.
— печериці
-
1 шт.
— морква
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
3-4 шт.
— огірок (солоні)
-
2-3 ст. л.
— майонез
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (чорний)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Промиту курячу грудку посипаємо сіллю, перцем і обсмажуємо в маслі (2 ст. л.) до коричневої скоринки.
Підготовлене куряче філе охолодити 10 хвилин і нарізаємо на шматочки.
Промиті печериці нарізаємо на дрібні шматочки і обсмажуємо в олії після курки, поки соки не випаруються. Смажені шматочки грибів солимо, перчимо і прибираємо з сковороди.
Викладаємо в сковороду після грибів підготовлений нарізану цибулю і натерту моркву, додаємо масло (1 ст. л.) і обсмажуємо до м’якості.
У миску викладаємо підготовлені обсмажені гриби, шматочки курки, дрібно нарізані солоні огірки, цибулю з морквою і додаємо майонез.
Ароматний ситний салатик перемішуємо, пробуємо на сіль і подаємо. Приємного апетиту!