Салат з морквою по-корейськи


Смачний рецепт салату з ніжними шматочками курки, свіжими огірками, вареними яйцями, сиром і ароматною морквою по-корейськи.

Інгредієнти

  • 450 гр.

    — курка (філе)

  • 450 гр.

    — морква (по-корейськи)

  • 3 шт.

    — куряче яйце

  • 3-4 шт.

    — огірок (свіжі)

  • 60 гр.

    — сир (твердий)

  • за смаком

    — майонез

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Куряче філе відварюємо в солоній воді 20 хвилин, охолодити. Яйця відварюємо і очищаємо. Сир натираємо.


    Нарізаємо підготовлену варену курку на кубики і викладаємо в миску.


    Яйця нарізаємо на яйцерезке або ножем.


    Огірки очищаємо від шкірки, нарізаємо кубиками і покласти в миску.


    Додаємо підготовлений сир.


    Додаємо в салат ароматну моркву по-корейськи.


    Поливаємо майонезом.

    Перемішуємо ароматний курячий салат, пробуємо на сіль, даємо постояти 30 хвилин і подаємо. Приємного апетиту!