Смачний барвистий салат з копченої курки, печериць, кукурудзи, горошку, солодкого перцю з ароматною заправкою з часнику, майонезу, гірчиці і петрушки.
Інгредієнти
-
2 шт.
— курка (копчена гомілка)
-
6 шт.
— печериці
-
1 невелика банка
— кукурудза (консервована)
-
1 невелика банка
— горох (консервований)
-
1/2 шт.
— перець (солодкий)
-
1 зубчик
— часник
-
4 ст. л.
— майонез
-
1 ч. л.
— гірчиця (діжонська)
-
2 гілочки
— петрушка
Рецепт приготування
Копчену гомілку нарізаємо кубиками, перець — скибочками, петрушку — дрібно, кожен грибочок розрізаємо на 8 частин. Підготовлені скибочки печериць викладаємо у киплячу воду, відварюємо 5 хвилин і охолодити.
Кукурудзу з горошком відкриваємо, зливаємо і викладаємо в миску, додаємо підготовлені кубики копченої курки, скибочки перцю і гриби.
У мисці змішуємо гірчицю, подрібнений часник, петрушку і майонез. Додаємо підготовлену заправку, перемішуємо ароматний салатик і відразу подаємо. Приємного апетиту!