Соковитий смачний салатик з смаженої курячої грудки з каррі, темного винограду та горіхів кеш’ю.
Інгредієнти
-
400 гр.
— курка (філе грудки)
-
300 гр.
— виноград (темний)
-
100 гр.
— горіх (кешью)
-
3 ст. л.
— майонез
-
3,5 ст. л.
— йогурт (натуральний)
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
1/2 ч. л.
— карі
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Курячу грудку ріжемо кубиками, заправляємо каррі, сіллю і меленим перцем. Якщо є час, то підготовлені шматочки грудки залишаємо маринуватися на 1-2 години. Викладаємо ароматні шматочки в гаряче масло і швидко обсмажуємо на сильному вогні. Остуджуємо і вкладаємо в миску.
Виноград розрізаємо навпіл, видаляємо кісточки і викладаємо в миску до ароматної курці.
Кешью розрізаємо на дрібні шматочки і акуратно обсмажуємо на сковороді (не даємо підгоріти). Підготовлені горішки кеш’ю додаємо до курки і винограду.
У мисці змішуємо йогурт, майонез, мелений перець і сіль.
Заправляємо ароматний салат підготовленим соусом, добре перемішуємо й подаємо. У салат замість кешью можна додати за смаком інші горіхи або насіння. Приємного апетиту!