Курячий салат з виноградом і горіхами кешью


Соковитий смачний салатик з смаженої курячої грудки з каррі, темного винограду та горіхів кеш’ю.

Інгредієнти

  • 400 гр.

    — курка (філе грудки)

  • 300 гр.

    — виноград (темний)

  • 100 гр.

    — горіх (кешью)

  • 3 ст. л.

    — майонез

  • 3,5 ст. л.

    — йогурт (натуральний)

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1/2 ч. л.

    — карі

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Курячу грудку ріжемо кубиками, заправляємо каррі, сіллю і меленим перцем. Якщо є час, то підготовлені шматочки грудки залишаємо маринуватися на 1-2 години. Викладаємо ароматні шматочки в гаряче масло і швидко обсмажуємо на сильному вогні. Остуджуємо і вкладаємо в миску.


    Виноград розрізаємо навпіл, видаляємо кісточки і викладаємо в миску до ароматної курці.


    Кешью розрізаємо на дрібні шматочки і акуратно обсмажуємо на сковороді (не даємо підгоріти). Підготовлені горішки кеш’ю додаємо до курки і винограду.


    У мисці змішуємо йогурт, майонез, мелений перець і сіль.

    Заправляємо ароматний салат підготовленим соусом, добре перемішуємо й подаємо. У салат замість кешью можна додати за смаком інші горіхи або насіння. Приємного апетиту!