Барвистий смачний салат з копченої курки, печериць, солодкого перцю, консервованих горошку і кукурудзи з ароматною заправкою з майонезу, гірчиці, петрушки.
Інгредієнти
-
2 шт.
— курка (копчена гомілка)
-
6 шт.
— печериці (середні)
-
1/2 шт.
— перець (солодкий червоний)
-
1/2 банки
— горох (консервований)
-
1/2 банки
— кукурудза (консервована)
-
1/2 пучка
— петрушка
-
4 ст. л.
— майонез
-
1 ч. л.
— гірчиця (Діжонська)
-
1 ст. л.
— приправа (Кнорр соус для салату, за бажанням)
Рецепт приготування
Куряче копчене м’ясо знімаємо з кістки і нарізаємо кубиками 1 х 1 див. Печериці промиваємо, розрізаємо кожен гриб на 8 скибочок, відварюємо в солоній воді 5 хвилин після закипання і відкидаємо готові скибочки грибів на друшляк.
У мисці змішуємо майонез, гірчицю, нарізану петрушку і за бажанням додаємо приправу для салату. Добре перемішуємо ароматний соус для салату.
Кукурудзу з горошком відкриваємо, зливаємо і кладемо в миску. Очищений перець нарізаємо кубиками й викладаємо в миску. Додаємо підготовлені шматочки копченої курки і варені гриби.
Заправляємо барвистий салат ароматною заправкою, перемішуємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!