Курячий салат з апельсином


Оригінальний рецепт ароматної салатику з руколою, смаженою куркою, апельсином і зернами граната.

Інгредієнти

  • 200 гр.

    — курка (філе грудки)

  • 200 гр.

    — рукола

  • 1 шт.

    — апельсин

  • 1/2 шт.

    — гранат

Рецепт приготування

    Зерна граната очищаємо. Апельсин очистити від шкірки і поділяємо на часточки. Часточки очищаємо від плівки і крупно нарізаємо.


    Філе грудки нарізаємо на тонкі шматочки, щедро посипаємо меленим перцем, сіллю і для краси обсмажуємо на сковороді-гриль близько 10 хвилин. Остуджуємо і нарізаємо крупно.

    У чашці змішуємо масло (краще підійде оливкова), сік лимона і трохи чорного перцю. У миску викладаємо рукколу, підготовлені шматки апельсина, курки і насіння граната. Заливаємо підготовленої заправкою і подаємо. Приємного апетиту!