Відмінна ідея для ситного перекусу або святкового столу. Рецепт ароматної салатику з копченої курячої грудки, твердого сиру, цибулі-порею, консервованої кукурудзи з додаванням насіння соняшнику і сухариків.
Інгредієнти
-
300 гр.
— курка (копчена грудка)
-
100 гр.
— сир (твердий)
-
1 маленька банку
— кукурудза (консервована)
-
1/3 частина
— цибуля-порей
-
2 ст. л.
— насіння (соняшнику)
-
4 ст. л.
— сухарі (кубики)
-
3 ст. л.
— майонез
-
3 ст. л.
— кетчуп
-
2 ст. л.
— йогурт (натуральний)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Копчену курячу грудку поділяємо руками на волокна (соломку), сир і цибулю-порей нарізаємо соломкою, кукурудзу відкриваємо і зливаємо.
У миску викладаємо підготовлену копчену грудку, сир, цибулю-порей, кукурудзу і очищені насіння соняшнику. У мисці змішуємо йогурт, майонез, кетчуп і заправляємо смачний салат сумішшю.
Викладаємо ароматний салат в порційні тарілки, зверху додаємо сухарики і відразу подаємо. Приємного апетиту!