Курка з хрусткою скоринкою, запечена в духовці

6. Курка в духовці у фользі з овочами


Цей спосіб приготування значно економить час. Фольга надійно захищає продукти від згоряння, зберігаючи їх соковитість, аромат, смак. При цьому, не потрібно навіть докладати особливих зусиль до миття форми для запікання, так як вона залишиться практично чистою. Бажаю удачі у приготуванні!

Потрібно:

  • Курка – середнього розміру
  • Сіль – 2 – 2,5 ч. ложки
  • Спеції – за смаком

Спосіб приготування:


1.Промиту, протерту птицю від надлишків вологи натерти сіллю, спеціями всередині і зовні. Залишити постояти в такому вигляді на двадцять хвилин.


2. Акуратно, але якісно упакувати тушку у фольгу так, щоб не було жодного просвіту.
Духовку розігріти до ста вісімдесяти градусів. Тим часом, покласти птицю у форму для запікання. Потім, відправити в духовку.

Для приготування знадобиться близько години, але все залежить від ваги, а так само розміру м’ясного продукту.

3. Як час минув, потрібно розкрити фольгу. Поставити курку ще на п’ятнадцять хвилин у духовку, щоб утворилася рум’яна, хрустка скориночка.
4. Після всього, акуратно викласти страву на красиву тарілку, поставити в центр столу! На додаток, можна відварити картоплю або інші овочі, крупи.
Чудового настрою!