Курка з хрусткою скоринкою, запечена в духовці

4. Рецепт курки з медом, соєвим соусом і чебрецем


А цей рецепт дозволить вам приготувати просто незабутнє частування. Мед надає деяку пікантність. А соєвий соус дозволяє м’яса стати ще більш ніжним, м’яким і смачним. Таке блюдо припаде до душі абсолютно кожному!

Склад:

  • Курка – кілограмова
  • Соєвий соус – 100 мілілітрів
  • Мед – 100 грам
  • Чебрець – 5 гілочок
  • Часник – 2 – 3 головки
  • Гострий перець – за смаком

Порядок роботи:

1.В чаші невеликого розміру приготувати маринад: з’єднати соєвий соус, мед, перець.
Кількість інгредієнтів для маринаду залежить від вашого смаку.


2. Всередину туші покласти гілочки чебрецю, подрібнений часник. Ніжки курки з’єднати або за допомогою шкіри, або ниткою.


3. Натерти рясно тушку приготовленим маринадом. Поставити в холодильник рівно на одну годину.

4. Покласти птицю у форму для запікання. Аркуш пергаменту змочити у воді, вкрити їм тушку.
Запікати в духовці при ста вісімдесяти градусах близько години. При цьому, періодично змащувати вміст форми маринадом.
Дане блюдо можна подати на стіл як самостійне або з будь-яким гарніром!
Приємного апетиту, чудового відпочинку!