Курка з хрусткою скоринкою, запечена в духовці

5. Маринад для курки — і майонез аджика

Цей рецепт страви чудовий тим, що не потрібно сіль. Так як вона в достатній кількості входить до складу аджики і майонезу. Спробувавши таке частування один раз, ви назавжди закохаєтеся в нього.

Підготувати:

  • Тушка курки – 2 кілограми
  • Гостра аджика – 2 – 3 ст. ложки
  • Майонез – 3 – 4 ст. ложки
  • Рослинне масло – для змазування форми

Приготування:

1.Покласти перед собою заздалегідь підготовлену тушку. Зі всіх можливих сторін натерти її рясно аджикою. Потім, зверху розподілити тонкий шар майонезу.
2. Невеликою кількістю рослинного масла змастити деко. У центр покласти курку.
Поставити деко в попередньо прогріту духовку до ста вісімдесяти градусів на годину.
3. По закінченні часу на всяк випадок переконайтеся, що м’ясо пропеклося. Якщо все відмінно, то сміливо подавайте на стіл частування!
Приємного апетиту, відмінного настрою!