Італійська меренга

Чому не виходить Італійська меренга

Наведу кілька можливих причин невдач:

  • Найчастіше це трапляється якщо гарячий сироп залити весь відразу в білки. Тоді зазвичай білки згортаються і стають пластівцями або грудками.
  • Або коли погано, не акуратно відокремили білки від жовтків і жовтки частково потрапили в білки. В такому випадку білки взобьются погано і меренга вийде рідкої і нестійкою.
  • Те ж саме відбудеться якщо в білки потрапила вода.

Якщо уникнути цих ситуацій, то красива і якісна Італійська меренга вам забезпечена.

Зберігання Італійської меренги

Правильно приготовану Італійську меренгу можна зберігати в холодильнику до трьох діб. Найкраще при цьому помістити її в кондитерський мішок. Звичайно, за цей час вона не втрачає своєї густоти і стабільності. Однак, краще використовувати відразу після приготування.

На цьому у мене все. Приємного апетиту і всього Вам доброго!