Чому не виходить Італійська меренга
Наведу кілька можливих причин невдач:
- Найчастіше це трапляється якщо гарячий сироп залити весь відразу в білки. Тоді зазвичай білки згортаються і стають пластівцями або грудками.
- Або коли погано, не акуратно відокремили білки від жовтків і жовтки частково потрапили в білки. В такому випадку білки взобьются погано і меренга вийде рідкої і нестійкою.
- Те ж саме відбудеться якщо в білки потрапила вода.
Якщо уникнути цих ситуацій, то красива і якісна Італійська меренга вам забезпечена.
Зберігання Італійської меренги
Правильно приготовану Італійську меренгу можна зберігати в холодильнику до трьох діб. Найкраще при цьому помістити її в кондитерський мішок. Звичайно, за цей час вона не втрачає своєї густоти і стабільності. Однак, краще використовувати відразу після приготування.
На цьому у мене все. Приємного апетиту і всього Вам доброго!