4. Котлети по — київськи на сковороді
Не відкладайте на потім, готуйте та смакуйте скоріше, воно того варте! Такі котлети дуже смачні і викликають інтерес за рахунок наявності начинки.
Складові:
- Куряча грудка – 2 шт.
- Масло вершкове – 50 г.
- Сир твердий – 50 р.
- Зелень свіжа, сіль – за смаком
- Яйце – 1 шт.
- Панірувальні сухарі – 200 р.
Послідовність роботи:
1.Грудку нарізати на тонкі поздовжні пластики.
2. Заздалегідь необхідно натерти сир, подрібнити зелень. З’єднати ці компоненти з вершковим маслом, посолити. Перекласти масу на харчову плівку. Загорнути в брусок.Покласти в морозильну камеру.
3. Відбити кожен пласт молотком з дрібними насічками. Масу з олії з сиром і зеленню витягнути з морозилки. Порізати на шматки середнього розміру, кожен з яких розмістити в середині підготовлених пластів м’яса.
4. Відбивні загорнути рулетами, створюючи форму котлет. Щоб м’ясо не липло до рук, руки слід змочити водою.
5. Яйце злегка збити виделкою. Занурити в яйце кожен міні — рулет.
6. Обваляти в панірувальних сухарях.
7. Розкласти на харчову плівку напівфабрикати. Відправити їх в морозильну камеру на десять хвилин.
8. Налити олію у сковорідку. Загострити його. Витягнути котлети з морозилки, підсмажити їх з нижньої сторони.
9. Перевернути котлети, зменшивши вогонь. Закрити сковороду кришкою. Смажити міні — рулети з іншого боку близько 20 хвилин.
Якщо починають підгоряти, то нагрів потрібно зменшити до мінімального. Рулети повинні вийти з красивою рум’яною скоринкою.
Всім смачного і чудового обідньої страви! Гарного настрою та успіхів!