6 рецептів приготування котлет з філе курки

5. Котлети «Ніжність» з рубленого курячого філе

Тут сама назва говорить за себе. Не полюбити таке блюдо просто неможливо. Виходить неймовірний смак і запах!

Необхідно:

  • Куряче філе – 400 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Крохмаль – 2 ст. л.
  • Кріп – 2 гілочки
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Перець червоний мелений – 1⁄4 ч. л.
  • Перець чорний мелений, сіль – за смаком

Послідовність роботи:

1.Філе промити, протерти одноразовою серветкою, дрібно нарізати за допомогою ножа. Подрібнити промиту зелень. Сир порізати дрібними кубиками. Посолити, поперчити.

2. Додати яйце, крохмаль, сметану. Все добре перемішати. Відправити в холодильник мінімум на пів години.

3. На розпечене масло викладати ложкою отриману масу. Смажити до рум’яної скоринки. Сковороду накрити кришкою, зменшити нагрів, довести курячі котлети до готовності.

Смажені ніжні котлетки виходять незабутніми за смаком, їх завжди хочеться з’їсти ще після однієї попробованной. Подавати з будь-яким гарніром, який вам доведеться по душі. Чудового настрою! Чудового всім дня!