6 рецептів приготування котлет з філе курки

2.
Рецепт рубаних курячих котлет з майонезом

Встояти перед такою стравою просто немає сил. Такий варіант підійде до будь-якого гарніру. Ваші близькі залишаться задоволеними і ситими.

Необхідно:

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Крохмаль – 1 ст. л.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Спеції – за смаком

Послідовність роботи:

1.Подрібнити на шматочки м’ясне філе.

Щоб легше подрібнити м’ясо, його потрібно перед нарізкою ретельно витерти паперовим рушником, помістити в морозилку на 5 — 7 хвилин. Потім злегка тверде і не слизьке філе можна дрібно різати.

2. Додати до нього яйце, нарізану дрібними кубиками цибулю.

3. Покласти майонез, посипати крохмалем, сіллю, чорним меленим перцем, приправою для курки.

4. Все перемішати до однорідності. Дати масі постояти близько 20 хвилин, щоб крохмаль з яйцем встигли її зв’язати. Цей момент важливий, інакше котлети при смаженні будуть розвалюватися!

5. Налити олію у сковорідку. Його кількість має практично приховувати котлети. В розпечене масло викласти ложкою масу. Обсмажити з обох сторін. При слабкому нагріванні готувати ще з двох сторін по три – чотири хвилини.

Пора збирати всіх за стіл і годувати чудовим блюдом! Приємного апетиту!